Ilse Schuurmans Fotografie: de fotograaf nabij Soest en omgeving

Op zoek naar een professionele kundige fotograaf in de regio Soest? Dan ben je bij Ilse Schuurmans Fotografie aan het juiste adres.

Herinneringen in beeld

Wil jij je trouwdag vast laten leggen een prachtige herinnering creëren? Of wil jij je zwangerschap in beeld laten brengen of prachtige foto’s van je pasgeboren kindje? Familiefoto’s of portretten? Het kan allemaal bij Ilse Schuurmans Fotografie. De fotograaf van Soest en omgeving.

Bedrijfsfotografie

Bij Ilse Schuurmans Fotografie kun je ook terecht voor bedrijfsfotografie. Voor alle bedrijfsmatige visuele uitingen: portretten, productfotografie of juist het vastleggen van evenementen. Fotografie van pand, beurzen of jubilea, Ilse Schuurmans Fotografie weet de kern te vangen en uitdrukking te geven aan jullie bedrijfscultuur.

Glamour

Ilse Schuurmans is naast fotograaf ook visagist. Er zijn dan ook tal van mogelijkheden om een combinatie te maken met visagie en fotoshoot. Wat dacht je van een metamorfose? Prachtige glamourfoto’s van jezelf, gewoon voor de leuk of voor je portfolio om verder te gaan als professioneel model. Leuk om doen, maar ook leuk om cadeau te geven.

Je kunt ook terecht voor een meidenfeestje of vrijgezellenfeest met make-up, hairstyling en natuurlijk een fotoshoot.

Over Ilse Schuurmans Fotografie

Ilse Schuurmans studeerde Fotografie aan de MTS in Ede en haalde haar diploma visagie aan de Nederlandse Visagistenschool. Het vangen van het juiste moment, haar oog voor detail, gecombineerd met het creëren van de juiste sfeer geeft haar onderscheidende kracht.

Ben je op zoek naar een fotograaf in Soest en omgeving? Kijk niet verder en maak een afspraak met Ilse Schuurmans om de mogelijkheden te bespreken.

Fotograaf Soest

Wilt u meer informatie? Schroom niet om contact op te nemen!

Ik heb een eigen webshop met make-up producten van Golden Rose. Neem eens een kijkje!