Doe een glamour fotoshoot in Nijkerk

Wil je een fotoshoot in Nijkerk en omgeving doen? Bijvoorbeeld voor je portfolio als opstapje naar een professionele modellencarrière? Of gewoon voor de leuk, alleen of met je geliefde of vriendinnen? Dat kan allemaal bij Ilse Schuurmans Fotografie.  

Glamourshoots

Ilse Schuurmans is naast fotograaf ook visagist. Er zijn dan ook veel mogelijkheden om een combinatie te maken met visagie, hairstyling en fotoshoot. Wat dacht je van een metamorfose? Prachtige glamourfoto’s van je jezelf, gewoon voor de leuk of voor je portfolio om verder te gaan als professioneel model. Een fotoshoot in Nijkerk bij Ilse Schuurmans is erg leuk om doen, maar ook leuk om cadeau te geven.

Naast glamourshoots kun je bij Ilse Schuurmans Fotografie ook terecht voor:

  • Bedrijfsfotografie
  • Familiefotografie
  • Babyfotografie
  • Zwangerschapsfotografie
  • Portretfotografie
  • Bruidsfotografie
  • Metamorfoses

Beauty events

Ook leuk is een styling event voor een kinderfeestje? Met make-up, hairstyling en natuurlijk een fotoshoot geef je een tof glamourfeest.

Of boek een 2 a 3 uur duren foto-event waarbij alles draait om make-up en hairstyling. Leuk voor een vrijgezellenfeestje, verjaardag, bedrijfsuitje of vriendinnendag. Je kunt zelf een thema kiezen of ga voor glamour, temptation of romantisch.

Over Ilse Schuurmans Fotografie

Ilse Schuurmans studeerde Fotografie aan de MTS in Ede en haalde haar diploma visagie aan de Nederlandse Visagistenschool. Het vangen van het juiste moment, haar oog voor detail, gecombineerd met het creëren van de juiste sfeer geeft haar onderscheidende kracht.

Ben je op zoek naar een fotograaf voor fotoshoots in Nijkerk en omgeving? Kijk niet verder en maak een afspraak met Ilse Schuurmans om de mogelijkheden te bespreken.

Fotoshoot Nijkerk

Ik heb een eigen webshop met make-up producten van Golden Rose. Neem eens een kijkje!