Zoeken naar portfolios

portfolios
Portfolio - Wikipedia.
artefacten; deze maken deel uit van het gewone functioneren, bijvoorbeeld werkplannen, aantekeningen en uitgewerkte voorbeelden reproducties; tijdelijk van aard en worden normaal niet bewaard, bijvoorbeeld voorlopige ontwerpen en videos over eigen functioneren getuigenissen; door derden gemaakte rapporten over functioneren, bijvoorbeeld commentaar van een cliƫnt over geleverd werk of commentaar van een collega over de samenwerking producties; bewijsmateriaal speciaal gemaakt voor het portfolio om verworven kennis en vaardigheden te documenteren.
Meervoud van portfolio Welklidwoord.nl.
Of weet je niet of het jou of jouw portfolio is? De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
Portfolios Archief - Content Bridges.
06 - 51 11 76 12. Schrijf u in voor updates en blijf altijd op de hoogte van de slimste content. White paper Zorgcontracten, welke keuzes zijn er voor de apotheker? Michiel Holsheimer 2022-01-10T14:28:3402:00.: White paper Zorgcontracten, welke keuzes zijn er voor de apotheker?
portfolio Nederlands woordenboek - Woorden.org.
Wat betekent portfolio? verzameling samenhangende zaken, bijvoorbeeld projecten van een bedrijf of boeken die een uitgeverij uitgeeft Hoe spel je portfolio? portfolio spel je P O R T F O L I O Wat is een ander woord voor portfolio?

Contacteer ons